Navodila za razrez plošč po meri


Na naši spletni strani  lahko sami napišete željene dimenzije plošč in tako navidezno izvedete razrez plošč. Izbirate lahko med različnimi materiali, teksturami in debelinami plošč ter robov. Priporočamo, da se pred pričetkom naročanja prijavite kot uporabnik, saj je to nujno potrebno za uspešno zaključen nakup.  Več dekorjev je možno v živo videti pri nas v prodajalni oz. na spletnem naslovu: https://www.kaindl.com/en/boards/decorspectrum/melamine-faced-boards-300/ .
Postopek naročanja pa lahko opravite v nekaj preprostih korakih:


  1. IZBERITE MATERIAL.
  2. IZBERITE DEBELINO PLOŠČE.
  3. IZBERITE TEKSTURO PLOŠČE. Plošča na ekranu se bo spremenila v barvo in teksturo, ki ste jo izbrali.
  4. DOLOČITE ROBOVE (če želite, da jih plošča ima) s klikom na PUŠČICE ob plošči.
  5. IZBERITE VRSTO ELEMENTA (ali gre za dno, vrata, hrbtišče ... Če dane izbire ne ustrezajo opisu elementa, kliknite na možnost "Drugo". Odpre se dodatno polje, kjer lahko sami vpišete opis elementa)
    ter KONČNO DOLŽINO IN ŠIRINO PLOŠČE V MILIMETRIH.Ne ODBIJAJTE dimenzije plošče zaradi traku, saj bomo to naredili mi. Rast oz. tekstura plošče poteka vzdolž prvo napisane dimenzije.

Sedaj ste uspešno določili vse potrebne karakteristike plošče, ki jo želite naročiti. Če ste z njo zadovoljni, kliknite na gumb POTRDI.


Na dnu strani se bodo podatki o naročeni plošči prikazali kot "Naročilo", vi pa imate naslednje možnosti:

  • Ponovite postopek naročanja, če potrebujete še kakšno ploščo. Vsi elementi se bodo prikazovali v seznamu "Naročilo" na dnu strani.
  • Kliknete na gumb "Oddaj naročilo", če želite zaključiti z naročilom razreza plošč.
  • Če s ploščo niste zadovoljni, lahko v seznamu "Naročilo" na dnu strani kliknete na gumb UREDI (ploščo lahko ponovno uredite) oziroma ODSTRANI (ploščo odstranite iz vašega naročila).

Preberite si še pogoje poslovanja.